Publisert

Flerkameraproduksjon: Mer enn bare flere vinkler

Når det kommer til videoproduksjon, er det noen som sier “jo flere kameraer, jo bedre”. Selv om dette kanskje høres ut som et mantra for teknologihamstrere, er realiteten at flerkameraproduksjon faktisk har en haug med solide fordeler. Flerkameraproduksjon i studio gir unike fordeler og utfordringer, og tilbyr muligheten til å være rustet til å håndtere begge. 

Hos Mediability er vi opptatt av at du skal lykkes med dine produksjoner. Vil tilbyr derfor opplæringen du trenger for å ta produksjonene dine til nye høyder. Så hvorfor ikke gi deg selv og ditt team muligheten til å lære av de beste?

La oss dykke inn i dette mediet.

Optimalisert historiefortelling i Studio

Et studio gir et kontrollert miljø hvor du kan utnytte flere kameraer til å skape en dynamisk og rik fortelling. Du kan fange opp handlingen fra ulike vinkler, noe som gir en mer dynamisk og engasjerende fortelling.

Vi tilbyr opplæring som lærer deg å navigere mellom kameraer for å fange hver detalj, akkurat som å dirigere et orkester for å skape en harmonisk symfoni av bilder.

Effektivitet som sparer deg for grå hår

Du kan lære hvordan effektiv flerkameraproduksjon kan spare både tid og penger, og potensielt redde noen hårstrå fra å bli grå. Fokus på arbeidsflyter som reduserer tiden det tar å fange scenene, samtidig som du beholder, eller til og med forbedrer, kvaliteten på produksjonen.

Vi viser deg hvordan du kan unngå vanlige fallgruver og effektivisere prosessen fra opptak til postproduksjon.

Reduserer “Å nei, det skjedde ikke!”-øyeblikk

Med opptak fra flere vinkler, minimerer du risikoen for å miste viktige øyeblikk. Det er din forsikring for å fange opp alt som skjer, selv når det uventede inntreffer. Det er som å ha et sikkerhetsnett som fanger opp alt av verdi.

Kreativ kontroll i postproduksjon

Med rikelig med opptak fra ulike vinkler, åpner postproduksjonen seg opp for endeløse kreative muligheter. Du kan bruke dette materialet for å eksperimentere med ulike narrativer og visuelle stiler, og finne den perfekte balansen for din historie.

Fra konsept til ferdig studio for Forskningsrådet

Les om det tekniske oppsettet og studioløsningen for Forskningsrådet på vår hovednettside her. Forskningsrådet er også et av flere studio vi har laget som driver med bl.a. flerkameraproduksjon.

Profesjonell Produksjonsverdi

Vi hjelper deg med å forstå hvordan flerkameraproduksjon ikke bare kan forbedre produksjonsverdien, men også hvordan den kan gjøre dine produksjoner mer attraktive og engasjerende for ditt publikum.

Kontakt oss for et oppstartsmøte

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om våre opplæringstilbud i flerkameraproduksjon, og start reisen mot mer dynamiske, effektive, og engasjerende produksjoner.

Mediability har levert en rekke studioløsninger, fra konsept og design til ferdig studio for blant annet Forskningsrådet, Reitan,  WHO, Storebrand, Danske Bank og Moelven. Vi holder i dag på med flere studioprosjekter for store og kjente aktører i Norge. Følg med på våre kanaler for oppdateringer og abonner gjerne på vårt nyhetsbrev.

Vi tar gjerne en prat om din bedrifts behov for å bruke video og kjøre live sendinger for presentasjoner med mer. 

Kontakt oss i dag for å booke et oppstartsmøte. Du finner vårt kontakskjema og øvrig kontaktinformasjon her.