Publisert

Videoproduksjon fra eget studio for opplæring, presentasjoner og merkevarebygging

Mens videokonferanseverktøy som Teams og Zoom har blitt essensielle for daglig kommunikasjon, tilbyr et eget studio en mulighet til å gå utover standard videomøter. 

Med profesjonelt utstyr og redigering kan bedrifter skape profesjonelt innhold som er engasjerende. Bruk video aktivt for opplæringsmateriell, presentasjoner og for generell merkevarebygging, med live sendinger og opptak, fra eget studio.

Produser video for opplæring

For opplæring gir et eget studio muligheten til å produsere høykvalitets videoinnhold som kan forbedre læringsopplevelsen betraktelig. 

Gjennom bruk av grafikk og annet visuelt innhold, kan komplekse ideer og prosesser forklares på en enkel og forståelig måte. Dette gjør opplæringsmateriellet mer engasjerende og  effektivt. 

Opplæringsvideoer kan enkelt deles og gjenbrukes, noe som sparer tid og ressurser over tid.

Et eget studio ta bedriftens kommunikasjon til nye nivå med aktiv bruk av video i presentasjoner, både live og med opptak. 

Produser dynamiske og interaktive presentasjoner med video fra CEO-oppdateringer til produktlanseringer, salgsmøter, kick-off møter og mer. Engasjer og informer publikum med aktiv bruk av video, både for interne team, kunder og potensielle kunder.

Danske Bank rigger for fremtiden med eget studio

Les om prosjektet for Danske bank på vår hovednettside her.

Danske Bank studio

Presentasjoner i videoformat 

Et eget studio ta bedriftens kommunikasjon til nye nivå med aktiv bruk av video i presentasjoner, både live og med opptak. 

Produser dynamiske og interaktive presentasjoner med video fra CEO-oppdateringer til produktlanseringer, salgsmøter, kick-off møter og mer. Engasjer og informer publikum med aktiv bruk av video, både for interne team, kunder og potensielle kunder.

Løft din merkevarebygging

For merkevarebygging er et eget studio en uvurderlig ressurs. Videoinnhold er en av de mest effektive måtene å bygge og fremme en merkevare på i dagens digitale landskap. Med et internt studio kan bedrifter produsere skreddersydd innhold som fremhever deres unike verdier, produkter og tjenester. 

Ved å ha full kontroll over produksjonsprosessen, kan bedrifter sikre at hver video reflekterer deres merkevares stemme og estetikk, noe som styrker merkevareidentiteten og øker anerkjennelsen blant målgruppene.

Løft kvaliteten på bedriftens kommunikasjons- og markedsføringsmateriale , skap engasjement og forbindelse med kunder, samarbeidspartnere og potensielle nye kunder ved aktiv bruk av video og ved å kjøre live sendinger fra eget studio.

Fra konsept til ferdig studio for Forskningsrådet

Les om det tekniske oppsettet og studioløsningen for Forskningsrådet på vår hovednettside her.

Kontakt oss for et oppstartsmøte

Mediability har levert en rekke studioløsninger, fra konsept og design til ferdig studio for blant annet Forskningsrådet, Reitan,  WHO, Storebrand, Danske Bank og Moelven. Vi holder i dag på med flere studioprosjekter for store og kjente aktører i Norge. Følg med på våre kanaler for oppdateringer og abonner gjerne på vårt nyhetsbrev.

Vi tar gjerne en uformell prat om din bedrifts behov for å bruke video og kjøre live sendinger for presentasjoner med mer. 

Kontakt oss i dag for å booke et oppstartsmøte. Du finner vårt kontakskjema og øvrig kontaktinformasjon her.