Publisert

Blackmagic kamera for filmproduksjon

Blackmagic Design er et anerkjent navn i bransjen for digital filmproduksjon. Grunnlagt i 2001, har selskapet hatt som sitt primære mål å gi kreativitet frie tøyler ved å tilby banebrytende produkter av høy kvalitet. I sentrum for dette engasjementet er Blackmagic kamera. Disse kameraene kombinerer det ypperste av teknologi og design for å tilby brukerne en uovertruffen opplevelse av filmopptak. 

To av de mest populære produktene i deres portefølje er Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K og Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K. Disse kameraene har revolusjonert måten filmskapere jobber på med deres brukervennlige funksjoner og utmerkede bildekvalitet.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, ofte forkortet til BMPCC 4K, er kjent for sin kompakte størrelse og kraftige funksjonalitet. BMPCC 4K tilbyr 4K-opptak med en fire tredjedels sensor, 13 stops dynamisk område og to native ISO-innstillinger. Det innebygde berøringsskjermen tillater enkel navigering, mens dets kompakte størrelse gjør det til det ideelle kameraet for filmskapere på farten.

Se vårt utvalg av Blackmagic kamera.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K

Den oppgraderte versjonen, Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K, kommer med en større Super 35mm 6K HDR bildebrikke. Med opptil 13 stops dynamisk område og Dual Native ISO opptil 25,600, leverer det fantastisk HDR-opptak og utrolig lavlysytelse. Begge modellene støtter Blackmagic RAW, som gir deg mest mulig fleksibilitet i etterproduksjon.

I tillegg til Pocket Cinema-serien, har Blackmagic også imponert med sin URSA-serie. Blackmagic URSA Mini Pro 12K er et fantastisk kamera som setter en ny standard for digital filmproduksjon. Med en massiv 12K Super 35 sensor, 14 stops dynamisk område og opptakshastighet på opptil 60 fps, er dette kameraet skapt for filmskapere som krever det aller beste.

Men hvorfor bør du velge Blackmagic kamera for ditt neste filmprosjekt? 

Her er noen grunner:

1. Teknologisk overlegent
Blackmagic kameraer kommer med toppmoderne teknologi som 4K, 6K og 12K-opptak, samt dynamiske områder og dual native ISO-verdier for å sikre utmerket bildekvalitet.

2. Brukervennlighet
Med intuitive grensesnitt og berøringsskjermer, er Blackmagic kameraer designet for å være brukervennlige selv for nybegynnere.

3. Blackmagic RAW
Blackmagic kamera sitt proprietære RAW-format gir deg mer kontroll over fargene i filmene dine og gjør etterproduksjonen enklere.

4. Pris
Til tross for de avanserte funksjonene de tilbyr, er Blackmagic kameraer prisgunstige sammenlignet med andre kameraer i samme klasse.

5. Kompakt og robust
Blackmagic kamera er kjent for sin robuste byggekvalitet, og deres kompakte design gjør dem ideelle for filmskapere på farten. Blackmagic Design har utviklet seg til å bli et navn som er synonymt med høykvalitets filmproduksjon. Ved å velge Blackmagic for ditt neste filmprosjekt, investerer du i et verktøy som kombinerer teknologisk avanserte funksjoner med brukervennlighet, alt til en rimelig pris. Med Blackmagic i hendene dine, er det bare kreativiteten din som setter grenser.

Se vårt utvalg av Blackmagic kamera.